Vélemény

Eredmények megjelenítése 21-től 40-ig 1751 találatból.

Paksi bővítés - LMP: a magyar vállalkozásoknak nem osztottak lapot

Vélemény - 2018-01-19

Az LMP szerint az is bizonyítja, hogy a paksi atomerőmű bővítése az évszázad legrosszabb üzlete, hogy azon "nem osztottak lapot" a magyar vállalkozásoknak, a kormány helyette orosz, amerikai és francia cégeket "kenyerez le".

Brexit - Juncker szeretné, ha az Egyesült Királyság visszatérne az EU-ba

Vélemény - 2018-01-17

- Nem lehet akadálya, hogy az Egyesült Királyság végül tagja maradjon az Európai Uniónak, amennyiben a britek esetleg meggondolják magukat - jelentette ki szerdán Strasbourgban Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke, hozzátéve, ha nem is így történik, szeretné, hogy a szigetország egyszer visszatérjen az EU-ba.

Juncker felszólalt az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén, és leszögezte: a Brexitnek nem lesznek nyertesei, a britek távozása katasztrófa, vesztes helyzet minden fél számára.

Szakértő: a Btk. módosítása nagy lépés az illegális gyógyszerkereskedelem ellen

Vélemény - 2018-01-16

A büntető törvénykönyv (Btk.) módosítása nagy lépést jelent az illegális gyógyszerkereskedők elleni harcban - közölte Dr. Ilku Lívia, a HENT (Hamisítás Elleni Nemzeti Testület) gyógyszerhamisítás elleni munkacsoportjának vezetője az M1 aktuális csatorna műsorában kedden.

Jobbik: a kormány tervszerűen csapolja meg a közpénzeket

Vélemény - 2018-01-15

A Jobbik értékelése szerint a kormány tervszerűen csapolja meg a közpénzeket, ezért 2018 után el kell számoltatni. Szilágyi György, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy az OLAF súlyos szabálytalanságokat tárt fel az Elios Innovatív Zrt. 2011 és 2015 közötti, uniós forrásokat felhasználó közbeszerzéseivel kapcsolatban.

Emiatt előfordulhat, hogy 40 millió eurót, azaz közel 12 milliárd forintot vissza kell fizetni az Európai Uniónak - tette hozzá, jelezve: ez ellen az egyetlen mentsvár, ha a magyar ügyészség tárja fel az ügyet, ugyanis akkor a forrás felhasználható más célra.

Németh Zsolt: Romániának el kell döntenie, részt kíván-e venni a térségi együttműködésben

Vélemény - 2018-01-13

Németh Zsolt szerint a közép-európai térségi együttműködés "kopogtat az ajtón", és Romániának el kell döntenie, hogy részt kíván-e ebben venni. Az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke az erdélyi magyar pártok vezetőivel közösen tartott szombat esti kolozsvári pódiumbeszélgetésen tért ki erre.

Donald Trump alpárian szólt haiti, salvadori és afrikai bevándorlók szülőhazáiról

Vélemény - 2018-01-12

Donald Trump amerikai elnök "pöcegödör országoknak" nevezte a Egyesült Államokba érkező haiti, salvadori és afrikai bevándorlók szülőhazáit, miközben törvényhozókkal vitatkozott csütörtökön a Fehér Házban a bevándorlásról.

DK: újabb másfél milliárdot költött a kormány határon túli propagandára

Vélemény - 2018-01-11

A Demokratikus Koalíció szóvivője szerint a kormány újabb másfél milliárd forintot költött határon túli propagandára azzal, hogy egy erdélyi "fantomszervezetet" támogat.

Gréczy Zsolt csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a "fantomszervezet" - sajtóhír szerint az Erdélyi Médiatér Egyesület - a hagyományos erdélyi magyar sajtót megkerülve fog a Fidesz mellett kampányolni.

Liberálisok: Európa-szerte hozzanak létre ideiglenes szavazóhelyiségeket!

Vélemény - 2018-01-09

A Magyar Liberális Párt azt kéri a köztársasági elnöktől, hogy amikor kihirdeti az idei parlamenti választás dátumát, egyúttal szólítsa fel a kormányt arra, hogy Európa-szerte hozzon létre ideiglenes szavazóhelyiségeket.

A Liberálisok elnökhelyettese keddi, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, így akarják elősegíteni, hogy a magyarországi lakcímmel rendelkező, de a választás napján külföldön tartózkodó magyar állampolgárok minél könnyebben szavazhassanak.

MSZP: süllyed a paksi erőmű négyes blokkja

Vélemény - 2018-01-08

Az MSZP frakcióvezetője szerint süllyed a paksi atomerőmű négyes blokkja, ami súlyos aggodalomra ad okot.Tóth Bertalan hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón azt mondta, az Országos Atomenergia Hivatal a négyes blokk üzemidő-meghosszabbításáról szóló határozatában közölte a süllyedés tényét.

Évértékelő - A NATO-csatlakozás lázában telt a 2017-es év Montenegróban

Vélemény - 2018-01-03

Markovics Annamária, az MTI tudósítója írja:

Míg a múlt év első fele azzal telt Montenegróban, hogy az ország a NATO-csatlakozásra készült, a 2017-es esztendő második felét már a csatlakozást követő ünnepségek töltötték meg.

A nyugat-balkáni országok közül Montenegró zárta a legsikeresebben az évet, júniusban csatlakozott az Észak-atlanti Szerződés Szervezetéhez (NATO), decemberben pedig még a montenegrói nyelvet is önállóvá nyilvánították

Nem volt túl mozgalmas a 2017-es év Szerbia számára

Vélemény - 2018-01-02

Markovics Annamária, az MTI tudósítója írja: Az utóbbi éveknél kevésbé mozgalmasra sikerült a 2017-es esztendő Szerbiában, csak az áprilisi elnökválasztás keverte fel némileg a belpolitikai állóvizet.

Mivel Szerbiában az utóbbi években egyik kormány sem tudta kitölteni megbízatási idejét, és átlagosan kétévente rendeztek előrehozott választást, senki nem lepődött volna meg azon, ha a sajtóban megjelent pletykák igaznak bizonyulnak, és áprilisban a tervezett elnökválasztással egy időben ismét új képviselőket kellett volna választaniuk a szerbeknek.

Évértékelő - A politikai alkuk kockázatait, a román-magyar viszony sérülékenységét mutatta meg az erdélyi magyarság 2017-es éve

Vélemény - 2017-12-29

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) és a román kormánykoalíció pártjai politikai alkudozásának a kockázatait, a román-magyar viszony sérülékenységét mutatta meg az erdélyi magyarság 2017-es éve.

Az RMDSZ a 2016 decemberében hatalomra jutott baloldali-liberális kormánykoalíció parlamenti támogatásáról írt alá megállapodást, mert a hatalomtól remélte a kisebbségi jogok bővítését. Miközben a jogok bővítésében csak parányi lépést sikerült tennie, a szövetség presztízsveszteséget szenvedett el amiatt, hogy támogatta a koalíció erősen vitatott döntéseit.

Magyar Iparszövetség: a bérek növelésére kell fordítani az adócsökkentésből maradó forrást

Vélemény - 2017-12-27

A Magyar Iparszövetség (OKISZ) arra biztatja tagságát, hogy a minimálbér, illetve a szakmunkás bérminimum kötelező emelésén túl 2018-ban a szociális hozzájárulási adó csökkentéséből megmaradó részt is a bérek növelésére fordítsák, és ne a vállalati megtakarítási lehetőséget lássák benne.

Liberálisok: engedélyezni kell az Ubert Budapesten!

Vélemény - 2017-12-21

A Magyar Liberális Párt (Liberálisok) szerint meg kell szüntetni fővárosi taxiszolgáltatás hatósági árazását, és szabályozott keretek között engedélyezni kellene az Ubert Budapesten.

Szabadai Viktor, az ellenzéki párt budapesti választmányának elnöke csütörtökön Budapesten, a Városháza előtt tartott sajtótájékoztatóján annak kapcsán beszélt erről, hogy az Európai Bíróság szerdán kimondta: közlekedési vállalatnak minősül az internetes fuvarmegosztó szolgáltatást nyújtó Uber, így érvényesíthető rá a hagyományos taxitársaságokra vonatkozó nemzeti szabályozás.

Jobbik: gazdasági és demográfiai katasztrófával fenyeget az elvándorlás

Vélemény - 2017-12-19

A Jobbik szerint gazdasági és demográfiai katasztrófával fenyeget az elvándorlás Magyarországról, a kormány viszont még a probléma létezését is vitatja - mondta Dúró Dóra, a Jobbik országgyűlési képviselője keddi sajtótájékoztatóján.

EU-csúcs - Osztrák kancellár: hiba lenne feladni az uniós menekültügyi kvótákat

Vélemény - 2017-12-15

Hiba lenne feladni a kötelező uniós menekültügyi kvóták elgondolását, a menedékkérők tagországok közötti elosztására szolgáló rendszer felállítása nagy könnyebbséget jelentene Ausztriának - jelentette ki Christian Kern leköszönő osztrák kancellár a brüsszeli EU-csúcstalálkozó pénteki zárónapján.

Parragh: erősíthetik a versenyképességet az új választott bíróságok

Vélemény - 2017-12-12

Erősíthetik a gazdaság versenyképességét az új választott bíróságok, mivel a felek bizalmából az állami bíráskodásnál gyorsabban és hatékonyabban rendezhetik a vállalkozások vitás ügyeit - mondta keddi, budapesti sajtótájékoztatóján Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke.

allsaints discount codes

b-q-discount-codes

bodybuilding-warehouse-discounts

beauty-expert-discounts

boden-voucher-codes

co-op-electrical-discounts

chocolate-trading-co-vouchers

Jeruzsálem státusza - A palesztin vezetők tiltakoznak a döntés ellen

Vélemény - 2017-12-07
wholesale inkjet photo paper cheap inkjet paper wholesale inkjet photo paper

A palesztin vezetők elítélték Donald Trump amerikai elnök döntését, hogy az Egyesült Államok Jeruzsálemet tekinti Izrael fővárosának, és azt tervezi, hogy oda költözteti nagykövetségét Tel-Avivból.

Mahmúd Abbász palesztin elnök televíziós beszédében szerda este azt mondta, hogy Washington szembemegy a nemzetközi joggal, bátorítja a megszállást, az izraeli telepesépítkezéseket, és ezzel tovább távolodott a béketárgyalások közvetítői szerepétől, aláásva a kétállami megoldást.

Phjongcshang 2018 - Tiszeker Ágnes: nem meglepő a döntés

Vélemény - 2017-12-06
cheap inkjet paper inkjet photo paper manufacturers wholesale photo paper photo paper wholesale

Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője azt mondta: várható volt, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) nem a kollektív büntetést alkalmazza majd Oroszországra a februári, phjongcshangi téli olimpiával kapcsolatban.

"Nem váratlan és nem meglepő a döntés" - jelentette ki a szakember szerdán, az M4 Sport Sportreggeli című műsorában. "A kérdés csak az volt, hogy a NOB meglépi-e a kollektív büntetést, és teljes egészében eltiltja Oroszországot mint nemzetet a téli játékoktól, vagy azt a technikát alkalmazza, amit a Nemzetközi Atlétikai Szövetség is az idei, londoni világbajnokságon. Ott az orosz sportolók nagyon megszűrve indulhattak, s csak semleges színekben, semleges zászló alatt, az orosz himnuszt nem játszották el."

DK: a magyar kormánynak nincsenek külpolitikai szövetségesei

Vélemény - 2017-12-04
wholesale inkjet photo paper wholesale inkjet paper inkjet photo paper manufacturers inkjet paper manufacturers cheap inkjet paper cheap inkjet photo paper

A DK szerint a magyar kormánynak immár nincsenek külpolitikai szövetségesei, mert mindenkivel összevész. Az ellenzéki párt külpolitikai kabinetjének vezetője erről hétfői sajtótájékoztatója után beszélt telefonon az MTI-nek.

Ara-Kovács Attila úgy vélekedett, az elmúlt napokban össztűz zúdult Orbán Viktor miniszterelnökre európai politikusok részéről, illetve az Egyesült Államok Republikánus Pártja felől is.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza