Vélemény

Eredmények megjelenítése 81-től 100-ig 1654 találatból.

Illegális bevándorlás - Bild: német becslés szerint csaknem 6 millió menekült akar bejutni Európába

Vélemény - 2017-02-21

A német biztonsági szervek szerint csaknem hatmillió menekült áll készenlétben arra, hogy a Földközi-tengeren keresztül bejusson az Európai Unióba - írta kedden a Bild című német lap.

Egyedül Törökországban 2,95 millió ember él menekültszállásokon, Líbiában pedig 1,2 millióan várnak arra, hogy átkelhessenek Európába - írta a Bild egy bizalmas jelentésére hivatkozva.

Times-felmérés: az amerikaiaknak még mindig fontos a "különleges viszony" Nagy-Britanniával

Vélemény - 2017-02-20

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

Az amerikaiak nagyon nagy többségének még mindig fontos Nagy-Britannia és az Egyesült Államok közmondásos "különleges" kapcsolatrendszere.

A The Times megbízásából elvégzett, a tekintélyes konzervatív brit napilap által hétfőn ismertetett felmérés szerint az amerikaiak 61 százaléka "nagyon fontosnak", 27 százalékuk "valamelyest fontosnak" tartja a különleges brit-amerikai viszony fenntartását, vagyis az amerikai közvélemény csaknem kilenctizede tulajdonít jelentőséget a kiemelt kétoldalú kapcsolatoknak. Mindössze egy százalék válaszolt úgy, hogy számára egyáltalán nem fontos ez a viszonyrendszer.

Vona: legfeljebb nyolc évig lehessen valaki kormányfő

Vélemény - 2017-02-19

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

- A Jobbik nyolc évben maximálná, hogy valaki miniszterelnök lehessen Magyarországon.

Vona Gábor pártelnök szombati budapesti sajtótájékoztatóján a javaslatát azzal magyarázta, hogy két ciklus alatt fennáll a veszélye a kiégésnek, "a hatalomba való görcsös kapaszkodásnak" és a személyiségjegyek torzulásának. Most ezt látja az országban - jegyezte meg, egyfajta önkorlátozás igényét megfogalmazva.

Az ellenzéki politikus értékelése szerint a kormányzás kulcsszavának a szolgálatnak, és nem az MSZP és a Fidesz által megvalósított uralkodásnak kell lennie.

DK: ingyenessé kell tenni a felsőoktatás megkezdését

Vélemény - 2017-02-15

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

A Demokratikus Koalíció azt javasolja, hogy minden diák ingyen kezdhesse meg felsőoktatási tanulmányait és később a tanulmányi eredménye , illetve a szociális helyzete alapján állami támogatásban részesülhessen.

A párt oktatási szakpolitikusa szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy miközben lejár a jelentkezési határidő, számos magyar család szembesül azzal, hogy gyermekük anyagi okok miatt nem tud továbbtanulni. A versenyképes, sikeres szakokra gyakran csak irreálisan magas pontszámokkal lehet bekerülni, mert a kormány szűkítette az államilag finanszírozott helyek számát - tette hozzá Arató Gergely. A keresett szakokon az önköltséges képzések ára félévenként 250-300 ezer forint lehet, de akár a félmilliót is elérheti, ezért ezek a helyek csak a "fideszes elit" számára elérhetőek - mondta a politikus

Kósa: Magyarország nem rabszolga az Európai Unióban

Vélemény - 2017-02-14

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

Magyarország nem rabszolgaként lépett be az Európai Unióba (EU), nem elszenvedője az EU-nak, hanem aktív tagja, alakítója - mondta a Fidesz parlamenti frakcióvezetője kedden az M1 aktuális csatornán.

Kósa Lajos ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy a közeljövőben nagy viták várhatók Brüsszellel az adópolitikáról, az energiaárakról, a foglalkoztatáspolitikáról és a migrációról.

OLAF-jelentés - Lázár: a csalás tankönyvi példája az ügy

Vélemény - 2017-02-12

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője a csalás tankönyvi példájának nevezte a 4-es metró beruházásánál történteket az Európai Csalás Elleni Hivatalnak (OLAF) az ügyben készült jelentése alapján.

A miniszter a Kossuth Rádió Európai idő című műsorának adott, vasárnap reggel sugárzott interjúban kifejtette: a 430-450 milliárd forintos metróberuházásból eddig 380 milliárd forintot fizettek ki, a projekt lezárása most is folyik, mivel a magyar támogatás minden évben szerepel a költségvetésben.

Francia elnökválasztás - A lakosság 70 százaléka, a jobboldali szavazók harmada szerint Fillonnak vissza kellene lépnie

Vélemény - 2017-02-10

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

A francia lakosság 70 százaléka, azon belül a jobboldali szavazók 36 százaléka szerint a tavaszi francia elnökválasztás konzervatív jelöltjének, Francois Fillonnak vissza kellene lépnie a jelöltségtől feleségének állítólagos parlamenti fiktív állásai miatt - derül ki az Odoxa közvélemény-kutató intézet felmérésből, amelyet a France Info hírrádió ismertetett pénteken.

Francia elnökválasztás - Szakértő: a francia nagyhatalmiság továbbélésének fontos eszköze az EU

Vélemény - 2017-02-09

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

- Ha Marine Le Pent, a radikális jobboldali Nemzeti Front vezetőjét elnökké választanák Franciaországban, valószínűleg rájönne, hogy a francia nagyhatalmiság továbbélésének fontos eszköze az Európai Unió (EU) - hangoztatta Soós Eszter Petronella Franciaország-szakértő az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.

Parragh László: a jövő generáció esélyeit rontaná, ha nyelvtudás nélkül lehetne egyetemre menni

Vélemény - 2017-02-08

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

- A jövő generáció sikeresélyeit rontaná, ha 2020-tól nem lenne az egyetemre kerülés kötelező feltétele a középfokú nyelvtudás - mondta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke szerdán az ombudsman napokban megjelent jelentésére reagálva, amely szerint a kormány kellő előkészítés nélkül írta elő a felsőoktatásba való bekerülés egyik feltételeként a középfokú nyelvvizsgát.

Tovább csökkent az európai uniós csatlakozás támogatottsága Szerbiában

Vélemény - 2017-02-07

cheap jerseys nfl

t shirt printing machine

t shirt printing machine sale

A szerb lakosságnak csupán a 47 százaléka támogatja az ország uniós csatlakozását, míg ez az arány tavaly 48 százalékos, három évvel ezelőtt pedig 51 százalékos volt - derült ki a belgrádi kormány európai integrációért felelős irodájának a felméréséből, amelyet kedden ismertetett a Politika című szerb napilap.

Francia elnökválasztás - Szakértő: Macronnak dinamikusan nő a tábora

Vélemény - 2017-02-06

Megjósolhatatlan a francia elnökválasztás eredménye, mert a szélsőjobboldali Marine le Pen jelenleg több szavazatot kapna, a középen álló Emmanuel Macron tábora viszont dinamikusabban nő - mondta Szűcs Anita Franciaország-szakértő az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.

Brit védelmi miniszter: Moszkva fegyverként használja a dezinformációt

Vélemény - 2017-02-03

A brit védelmi miniszter szerint Oroszország ma már fegyverként használja a félrevezető információkat.

Sir Michael Fallon a skóciai St. Andrews egyetemén tartott - a londoni védelmi minisztérium által részleteiben pénteken ismertetett - beszédében kijelentette: egyáltalán nem elkerülhetetlen a visszatérés a hidegháborúhoz, Oroszország irányt válthat. Addig is azonban a NATO és a Nyugat feladata az, hogy fokozott erővel lépjen fel a "szovjet stílusú dezinformáció" terjesztése ellen.

Brit miniszter: London ebben a ciklusban nem járul hozzá újabb skót függetlenségi népszavazáshoz

Vélemény - 2017-02-02

London ebben a parlamenti ciklusban nem járul hozzá ahhoz, hogy újabb népszavazást írjanak ki Skócia függetlenné válásáról - mondta a The Herald című skót hírportál csütörtöki tudósítása szerint Michael Fallon brit védelmi miniszter.

Fallon, aki a brit királyi haditengerészet skóciai támaszpontjain tett látogatást, a The Heraldnak nyilatkozva kijelentette: Nicola Sturgeon skót miniszterelnöknek "nincs felhatalmazása", hogy új népszavazást írjon ki a skót függetlenségről. Arra a kérdésre, hogy a brit kormány lehetővé tenné-e az újabb skóciai referendumot, Sir Michael csak annyit válaszolt, hogy "ezt felejtsék is el".

Óriáscsillagoktól származik a Naprendszer bolygóit létrehozó kozmikus por

Vélemény - 2017-01-31

Óriáscsillagoktól származnak azok a porszemcsék, amelyek egykor a Naprendszer bolygóit létrehozó csillagközi felhőt alkották - állapították meg a kutatók a Nature Astronomy című folyóiratban ismertetett tanulmányukban.

A közepes tömegű, a Napnál nagyságrendileg hatszor nehezebb csillagok - úgynevezett aszimptotikus óriásági, röviden AGB-csillagok - az életük során "levedlik" a külső rétegüket, létrehozva egy gáz és porszemcsék alkotta csillagközi felhőt - olvasható a ScienceDaily tudományos-ismeretterjesztő portálon.

Francia sajtó: a Szocialista Párt esélyt kapott a túlélésre a baloldali előválasztáson

Vélemény - 2017-01-30

- A francia lapok hétfőn úgy vélték, hogy a baloldali előválasztáson az elmúlt héten már eltemetett kormányzó Szocialista Párt kapott egy utolsó esélyt a túlélésre a közel 2 milliós részvétellel és Benoit Hamon meggyőző győzelmével. A baloldal balszárnyát képviselő, megválasztott elnökjelöltnek ugyanakkor jelenleg lehetetlennek tűnő összefogást kellene életre hívnia ahhoz, hogy a tavaszi elnökválasztáson labdába tudjon rúgni.

Matyi Dezső szerint nem megmenteni, hanem megszerezni akarják az Alexandra vagyonát

Vélemény - 2017-01-27

Az Alexandra cégcsoporthoz tartozó Könyvbazár Kft. ügyvezetője, Matyi Dezső szerint a PD Consulting Kft. célja valójában az Alexandra könyvesbolt-hálózat megszerzése.A pécsi nagyvállalkozó ezt arra reagálva közölte, hogy a Rainbow Üzletlánc Kft. átvilágítását végző PD Consulting Gazdasági Tanácsadó és Szolgáltató Kft. ügyvezetője, Somogyi Ferenc csütörtökön bejelentette: befektetőt keres az országszerte ötvenhat Alexandra-könyvesboltól álló hálózatot működtető cég és mintegy 350 munkavállalójának megmentése érdekében.

Matyi Dezső közleményében úgy fogalmazott: a PD Consulting célja nem az Alexandra-hálózat, a munkavállalók és a magyar könyvpiac 20-25 százalékát uraló eladótér megmentése, "hanem annak jogellenes megszerzése, eladása, és a vételár eltüntetése".

Fővárosi Közgyűlés - MSZP: Tarlós István feladta a főpolgármesterséget

Vélemény - 2017-01-25

Az MSZP szerint Tarlós István feladta, hogy Budapest főpolgármestere legyen, amit az is bizonyít, hogy a Fővárosi Közgyűlés szerdán a 3-as metró felújításáról és a szmoghelyzet javításáról sem tárgyal.

Horváth Csaba, a szocialisták budapesti képviselője a közgyűlés szerdai ülése előtt tartott sajtótájékoztatón kiemelte, Tarlós Istvánnak annak ellenére is vállalnia kellene a tömegközlekedés ingyenessé tételét a szmogriadó idején, hogy az naponta több tízmillió forintos bevételkiesést jelent a városnak.

Hangsúlyozta, a legfrissebb adatok szerint évente 3-4 ezer budapesti veszti életét kimondottan a szmog okozta környezetszennyezés miatt.

Gabonaszövetség: elkerülhetetlen a liszt árának emelése

Vélemény - 2017-01-24

- A liszt árának minimum 5 százalékos emelését elkerülhetetlennek tartja a szakma - közölte kedden a Magyar Gabonafeldolgozók Takarmánygyártók és -Kereskedők Szövetsége (Gabonaszövetség).

A szakmai szervezet az áremelés indokát abban látja, hogy a legtöbb malomipari vállalat a nullszaldó közelében, de legfeljebb 2 százalékos profittal dolgozik, és nem rendelkezik tartalékokkal a szükséges béremeléshez.

A tájékoztatás szerint minden vállalat maga dönti el, hogy mikor és milyen mértékben emeli az árait, de már a januári bérek kifizetése is nehézséget okozhat a vállalatoknak.

Január 1-jétől törvényi kötelezettség a minimálbér és a garantált bérminimum növelése, az emelés szükségességét a kormányzat a növekvő munkaerőhiánnyal, a kivándorlás elleni fellépés szükségességével magyarázta - emlékeztet a szövetség.

Nébih: megnehezítené a legelterjedtebb növényvédő betiltása a gyomirtást

Vélemény - 2017-01-23

Megnehezítené és megdrágítaná a gyomirtást, köztük a parlagfű elleni védekezést a glifozáttartalmú készítmények visszavonása; a hatóanyagról legkésőbb év végén születhet döntés - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

A hivatal felidézte: a glifozát felhasználásáról tavaly vita robbant ki az Európai Unióban annak ellenére, hogy az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság alaptalannak minősítette az egészségügyi kockázatok miatti aggályokat.

A CIA leköszönő igazgatója, John Brennan "dühös" Donald Trumpra

Vélemény - 2017-01-22

Az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) leköszönő igazgatója - szavai szerint - "mélységesen szomorú és dühös" Donald Trump elnökre azért, amit látogatásakor mondott. John Brennan szóvivője útján nyilvánosságra hozott közleményében kifejtette: "Donald Trumpnak nagyon szégyellnie kellene magát". Szerinte ugyanis Trump elnök túl sokat beszélt önmagáról és túlságosan is magasztalta magát.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.

A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út 18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza.