Vélemény

Eredmények megjelenítése 61-től 80-ig 1654 találatból.

EU-csúcs - Orbán: minden népnek gondoskodnia kell saját biztonságáról és jólétéről

Vélemény - 2017-03-26

Európát csak akkor lehet rendbetenni, ha minden nép gondoskodik saját hazájának biztonságáról és jólétéről - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Rómában, miután az európai uniós tagországok és az uniós központi intézmények vezetői aláírták az EU közös jövőjéről szóló nyilatkozatot.

- LMP: hiteltelenek a kormány multiellenes kijelentései

Vélemény - 2017-03-24

Az LMP hiteltelennek tartja a kormány multinacionális cégek ellen szóló kijelentéseit.

Sallai R. Benedek képviselő pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett arra, hogy a héten feljelentést tett a Monsanto Hungária Kft. "hamarosan bekövetkező" földszerzése miatt. A kft. 66 milliárd dollár értékű anyacégének a kormány azzal nyújt segítséget, hogy a magyar állam három hektáros darabokra oszt egy olyan földterületet, amit egyébként nem adhatna el - ismertette a részleteket, hozzátéve: ezeket a három hektáros területeket természetes személyek vásárolják meg termőföldként, majd ezután leveszik róla a termőföld minősítést és megjelenik rajta tulajdonosként a Monsanto Hungária Kft.

Francia elnökválasztás - Szakértő: élesen kirajzolódtak a különböző jövőképek a tévévitában

Vélemény - 2017-03-23

A "pengeváltásokon" túl élesen kirajzolódtak a különböző Franciaország-képek az öt legesélyesebb elnökjelölt első tévévitájában, hétfő este - mondta Szűcs Anita az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.

Szakértő: uniós jogba ütközik európai állampolgárok megkülönböztetése

Vélemény - 2017-03-20

Az Európai Unió szabályaiba ütközik, ha Ausztria az ott élő uniós állampolgárokat megkülönböztetné az osztrák állampolgároktól - mondta Lórodi László munkajogász hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Kiemelte: ez független lenne attól, hogy hány éve élnek ott.

Sebastian Kurz osztrák külügyi és integrációs miniszter az Österreich című lap vasárnap megjelent számában beszélt arról, hogy amennyiben valaki elveszti a munkáját, vissza kellene utaznia származási uniós országába, vagy egy másik tagállamba, ahol munkát talál és csak öt év után folyósítaná a külföldieknek juttatható szociális támogatást.

Szakértő: a török kormánynak "kapóra jött" a hollandiai diplomáciai krízis

Vélemény - 2017-03-17

A török kormánynak "kapóra jött" a népszavazási kampányban a hollandiai diplomáciai krízis - mondta Egeresi Zoltán, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Védelmi Kutatóközpont munkatársa az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

Mint mondta, Törökországban népszavazási kampány van, amely "nem feltétlenül úgy alakul", ahogy a kormánypárt szeretné. Felidézte, a népszavazással úgy módosítanák az alkotmányt, hogy bevezetnék az elnöki rendszert, ezt azonban a közvélemény-kutatások szerint nem támogatja a lakosság.

LMP: a pénzköltés nyomait akarták eltüntetni a háttérintézmény "beszántásával"

Vélemény - 2017-03-16

- Az LMP társelnöke szerint nehéz lenne megmondani, mire költött el mintegy 10 milliárd forintot az egykori Család-, Ifjúság- és Népesedéspolitikai Intézet, és az Emberi Erőforrások Minisztériumának háttérintézményét azért "szántották be", hogy eltűntessék a pénzköltés nyomait.

Hadházy Ákos csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján kijelentette: az intézet olyan projekteket finanszírozott, amelyek egy részéről még a cél sem határozható meg pontosan. Ide sorolta például a családi csődvédelem intézményének bevezetésével járó közgazdasági hatások pénzügyi szempontú vizsgálatát, rámutatva: a projekt honlapja, a modernizacio.hu már a szociális szolgáltatások modernizálását szabja feladatul.

Paksi bővítés - LMP: valódi társadalmi vitára van szükség

Vélemény - 2017-03-15

Az LMP szerint a Fidesz azért nem akar népszavazást a paksi bővítés ügyében, mert akkor egy valódi társadalmi vitában érvekkel, információkkal kellene megvédenie álláspontját, erre azonban a kormánypárt nem áll készen. Ferenczi István, az ellenzéki párt országos elnökségének tagjja sajtótájékoztatóján kifogásolta, hogy a beruházás költségeit illetően Budapest és Brüsszel eltérő információkat közöl.

Magyarország nagyon kitett az uniós piacnak

Vélemény - 2017-03-12
150w led corn lamp led corn bulb review cheap led corn bulbs

- Csath Magdolna közgazdász szerint Magyarország nagyon kitett az uniós piacnak, az export 80 százaléka a közös piacra kerül, és ebben a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is kockázatot lát.A szakember az M1 aktuális csatorna műsorában azt mondta, az IMF legutóbbi előzetes jelentésében elégedettségét fejezte ki az ország makrogazdasági adataival kapcsolatban, ugyanakkor jelezte, hogy kockázatokat is lát.

A CIA az Egyesült Államok ellenségeinek segítésével vádolja a WikiLeaks portált

Vélemény - 2017-03-09
led corn bulb b22 led corn bulb e14 led corn bulb 100w

A Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) szóvivője azzal vádolta meg a WikiLeaks portált, hogy az Egyesült Államok ellenségeit segíti.

Egynapi hallgatás és elzárkózás után szerdán este Heather Fritz Horniak, a CIA egyik szóvivője nyilatkozott az amerikai sajtónak, és leszögezte: "az amerikai közvéleménynek van oka aggodalomra a WikiLeaks valamennyi publikációja miatt, mert ezeknek az amerikai hírszerzői közösség azon képességének megváltoztatása a céljuk, amellyel megvédhetik Amerikát a terroristáktól és más ellenségeitől".

Paksi bővítés - LMP: a magyar emberek egyetlen esélye a népszavazás maradt

Vélemény - 2017-03-08

- A népszavazást látja az LMP a magyar emberek egyetlen esélyének arra, hogy megakadályozzák a párt által "korrupciós projektként" emlegetett paksi bővítést.

Szél Bernadett társelnök szerdai budapesti sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: "Brüsszel is letérdelt", bekapcsolódva egy az Orbán-kormány és Vlagyimir Putyin orosz elnök által létrehozott nemzetközi koalícióba, amely Magyarország tönkretételére jött létre az atomlobbi árnyékában.

Szigorítaná az LMP a vagyonnyilatkozati szabályokat

Vélemény - 2017-03-07

Az LMP szigorítaná az országgyűlési képviselők vagyonnyilatkozatának a kitöltését - jelentette ki Szél Bernadett az M1 aktuális csatorna keddi adásában. Ez azt jelenti, hogy nem a képviselők "fantáziájára" bíznák, hogy milyen vagyonelemeket írnak be, hanem az objektív adatbázisokból kellene ezeket átemelni - közölte a párt társelnöke.

MSZP: a Fidesz miatt zuhan Magyarország versenyképessége

Vélemény - 2017-03-05

Az MSZP szerint Magyarország versenyképessége zuhan és ez a Fidesz-kormány bűne.

Burány Sándor, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy az Európai Unió (EU) versenyképességi mutatókról szóló jelentése szerint 2013 óta minden magyar régió eredménye romlott, az észak-magyarországi terület majdnem az utolsó helyen áll, Csehország, Bulgária és Szlovákia is megelőzte az országot.

Harrach: sok embert érintene a végrehajtási törvény módosítása

Vélemény - 2017-03-03

Mintegy 145 ezren vannak azok az eladósodott jelzáloghitelesek, akik legalább három hónapja nem tudnak törleszteni, bár vannak köztük olyanok is, akik nem is akarnak - mondta a KDNP frakcióvezetője, a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában péntek reggel

Liberálisok: a fogyatékosság ma egyenlő a kirekesztettséggel

Vélemény - 2017-03-02

- A Magyar Liberális Párt a fogyatékossággal élők helyzetére akarja felhívni a figyelmet, mert a párt szerint a fogyatékosság ma Magyarországon gyakorlatilag egyenlő a kirekesztettséggel.

A Liberálisok ügyvivője csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett, hogy korábban meghirdették a jogtudatosság hónapját, amelyen belül eddig a nemi valamint a származási alapú diszkriminációval foglalkozó témaheteket tartottak, most pedig a fogyatékossággal élők problémáira koncentrálnak.

Donald Trump: felelőtlenség ellenőrzés nélkül beengedni az országba embereket

Vélemény - 2017-03-01

Felelőtlenség kontroll nélkül beengedni az Egyesült Államokba olyan helyekről érkezőket, ahol nem lehet őket megfelelőképpen ellenőrizni - jelentette ki az amerikai kongresszus két háza előtt kedden mondott beszédében Donald Trump amerikai elnök.

Donald Trump leszögezte: megvédi Amerikát a "radikális iszlám terrorizmustól". Megerősítette, hogy az amerikai-mexikói határra ígért fal megépül. Mint fogalmazott: nemsokára megkezdődik "egy nagy-nagy fal építése a déli határokon".

Brexit - Skót kormányfő: London makacssága újabb függetlenségi népszavazás felé tereli Skóciát

Vélemény - 2017-02-28

A skót miniszterelnök szerint újabb függetlenségi népszavazás felé tereli Skóciát a brit kormány által a Brexit-folyamatban tanúsított merev magatartás.

Nicola Sturgeon a The Times című tekintélyes konzervatív brit napilap keddi kiadásában közölt írásában hangsúlyozza: egyelőre nincs döntés az újabb függetlenségi népszavazás kiírásáról, a skót kormány kompromisszumra törekszik Londonnal, bár eddig semmiféle érdemi kompromisszumkészséget nem lát a brit kormány részéről.

Építési vállalkozók szövetsége: az idei év a lakásépítések éve lesz

Vélemény - 2017-02-27

- A kiadott építési engedélyek száma alapján arra lehet következtetni, hogy az idei év a lakásépítések éve lesz - mondta Koji László, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetség (ÉVOSZ) elnöke az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Szeles Mónika: Babos Tímea későn érő típus, akárcsak a világelső Kerber

Vélemény - 2017-02-26

- A világelső Angelique Kerberhez hasonlóan Babos Tímea is későn érő típus Szeles Mónika szerint, aki a Magyar Tenisz Napjának díszvendégeként érkezett Budapestre.

OLAF-jelentés - Tarlós: elkészült a főváros véleménye

Vélemény - 2017-02-24

A főváros elkészítette véleményét az Európai Csalás Elleni Hivatalnak (OLAF) a budapesti 4-es metró beruházásáról szóló jelentéséről: olyan javaslatokat igyekeztek tenni, amelyekkel a kormány csökkenteni tudja a visszafizetési kötelezettségeket - közölte a főpolgármester pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Olimpia 2024 - Fővárosi Közgyűlés - DK: egészségügyre, oktatásra kell költeni a pályázat költségkeretét

Vélemény - 2017-02-22

- A Demokratikus Koalíció szerint Magyarország és Budapest alkalmatlan egy olimpia megrendezésére, az arra szánt pénzt az egészségügyre és az oktatásra, valamint a gyermekszegénység felszámolására kell költeni.

Gy. Németh Erzsébet, az ellenzéki párt budapesti képviselője a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülését megelőzően tartott sajtótájékoztatón elmondta, a testületnek minél hamarabb ki kellene írnia a népszavazást a kérdésben.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.

A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út 18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza.