Vélemény

Eredmények megjelenítése 61-től 80-ig 1716 találatból.

Brexit - Brit főtárgyaló: az új kereskedelmi egyezmények biztonságosabbá teszik majd a világot

Vélemény - 2017-08-21
inkjet photo paper inkjet photo paper online inkjet paper cheap inkjet paper inkjet photo paper manufacturers best inkjet photo paper cheap inkjet paper wholesale inkjet paper

- Az Egyesült Királyság európai uniós tagságának megszűnése után életbe lépő kereskedelmi egyezmények biztonságosabbá teszik majd a világot az új brit kereskedelmi főtárgyaló szerint, mert szövetségeket építenek a szigetország és partnerei között.

Közgazdász: a lakosság állampapír vásárlásai megkönnyítik az államadósság finanszírozását

Vélemény - 2017-08-18

A lakosság állampapír befektetései egy stabilabb finanszírozási forrásnak tekinthetők, és megkönnyítik az államadósság fenntartható finanszírozását - mondta Regős Gábor, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. közgazdásza pénteken az M1 aktuális csatornán.

Trump: mindkét oldal hibáztatható az erőszakért Charlottesville-ben

Vélemény - 2017-08-16

Donald Trump amerikai elnök a kedd délutáni nyilatkozatában a bal és a jobboldali csoportokat egyaránt hibáztatta a Charlottesville-ben történt atrocitásokért.

"Addig nem tehettem nyilatkozatot, amíg nem ismertem valamennyi tényt" - fogalmazott Trump a szombati Charlottesville-i történésekre utalva.

Az elnök a New York-i Trump-toronyban tett nyilatkozatot. Eredetileg az amerikai infrastrukturális fejlesztésekről éppen aláírt elnöki rendeletét jelentette be, de újságírói kérdésekre válaszolva visszatért a Charlottesville-ben történtekre, ugyanis az amerikai híradásokat ez a téma uralta.

Mattis és Tillerson: az Egyesült Államoknak nem áll szándékában rendszerváltozást előidézni Észak-Koreában

Vélemény - 2017-08-15

Az Egyesült Államoknak nem áll szándékában rendszerváltozást előidézni Észak-Koreában - állította közös véleménycikkében James Mattis amerikai védelmi miniszter és Rex Tillerson, az amerikai diplomácia vezetője.

James Mattis és Rex Tillerson álláspontját a The Wall Street Journal című napilap jelentette meg hétfőn.

Elemző: az Eximbank államháztartásba sorolása rontana az államadósság rátán

Vélemény - 2017-08-14

Az Eximbank beépítése az államháztartásba azt jelentené, hogy a bank adóssága beletartozna a teljes magyar államadósságba, a 74 százalék magyar államadósság ráta 76 százalék körüli lehetne - mondta Virovácz Péter, az ING Bank vezető elemzője hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Felidézte, vita van arról, hogy az Eximbank adóssága beletartozik-e az államadósságba.

Szakértő: nem nagyobb a háború esélye Észak-Koreával

Vélemény - 2017-08-13

Matura Tamás külpolitikai szakértő szerint a korábbinál most sem nagyobb a háború esélye Észak-Koreával, Kim Dzsong Unnak pedig a minél további hatalmon maradás a célja.

A szakértő az M1 esti Híradójában azt mondta, a helyzet komolyságát erősíti, hogy sok szomszédos állam szerződésben áll egymással, és megvédik a partnert, ha azt támadás érné. Kínának is van egy ilyen szerződése Észak-Koreával, de Kína már kinyilatkozta, hogy ha Észak-Korea kezdeményezi a háborút, akkor semleges marad a konfliktusban.

Szakértő: nő a feszültség Észak-Korea és az Egyesült Államok között

Vélemény - 2017-08-08

Frank Tibor Amerika-szakértő szerint növekszik a feszültség Észak-Korea és az Egyesült Államok között.A szakértő az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában azt mondta, hogy kontrollálhatatlanná vált Észak-Korea, és ezért növekvő feszültség van az Egyesült Államok és a szövetségesei, valamint Észak-Korea között. Ez pedig most már komoly katonai előkészületeket is generál - tette hozzá.

Az amerikai és a dél-koreai elnök szerint Phenjan fenyegető veszélyt jelent

Vélemény - 2017-08-07

Az Egyesült Államok és Dél-Korea számára Észak-Korea "fenyegető veszélyt" jelent - áll a Fehér Ház vasárnap esti közleményében, amelyet Donald Trump amerikai és Mun Dzse In dél-koreai elnök telefonos megbeszélése után adtak ki.

A közlemény szerint a két elnök megállapította: az Észak-Korea jelentette közvetlen veszély "komoly és növekvő mértékű" nemcsak az Egyesült Államokra és Dél-Koreára, hanem Japánra és az egész világra nézve is.

Trump és Mun a megbeszélésen ígéretet tett arra, hogy alkalmazza az Észak-Korea ellen hozott valamennyi határozatot, egyúttal felszólította a nemzetközi közösséget ugyanerre.

Balog: a magyar baptisták fontosak Magyarországnak

Vélemény - 2017-08-06

A magyar baptisták fontosak Magyarországnak, a magyar nemzetnek - mondta az emberi erőforrások minisztere a magyar baptisták 4. világtalálkozójának záró istentiszteletén vasárnap Debrecenben. Balog Zoltán a Főnix csarnokban több ezer részvevő előtt kijelentette: Magyarország, Európa, a világ jövője elképzelhetetlen az élő keresztény közösségek nélkül, akiket nem csak a hagyomány köt össze, hanem a krisztusi szeretet, a krisztusi küldetés.

A DK aláírást gyűjt a Feneketlen-tó mellé tervezett lakópark ellen

Vélemény - 2017-08-03

Újbudán a Diószegi utcában, a Feneketlen-tónál luxus lakóparkot akarnak építeni. Ha ez megtörténik, ismét bebizonyosodik, hogy a főváros XI, kerületének fideszes vezetése nem ura a helyzetnek, tőlük a fideszes üzlet körök bármit megtehetnek.

Lesz toronyház a Kopaszi-gátnál, értékes ásványvíz-bázis területeit felsértve, oda, ahol út sincs, luxuskórházat lehet tervezni, most pedig itt az újabb őrület: 350 lakásos lakópark a Feneketlen-tó mellé.

Gyurcsány: a DK megkezdte 106 egyéni jelöltje képzését

Vélemény - 2017-08-02

A Demokratikus Koalíció (DK) elkészítette programját és megkezdte 106 egyéni jelöltjének képzését - közölte Gyurcsány Ferenc pártelnök szerdán. A volt miniszterelnök Facebook-bejegyzésében megerősítette: a DK azt tartaná helyesnek, ha teljes demokratikus ellenzéki együttműködés lenne. "Mert a lényegben egyetértünk: Orbán leváltásával újra egy normális európai polgári demokráciát kellene létrehoznunk" - fogalmazott.

Hozzátette, a DK-nak ezen túlmenően nincsenek előfeltételei. "Sokan ezt nem így gondolják. Kár" - jegyezte meg Gyurcsány Ferenc, hangsúlyozva: pártja az utolsó pillanatig kész megállapodni.

Magyar Nagydíj - Seszták Miklós szerint szükség van a Hungaroring megújulására

Vélemény - 2017-07-31

- Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter szerint szükség van arra, hogy a Hungaroring teljes körűen megújuljon, s 21. századi körülmények között fogadja a Forma-1-es Magyar Nagydíjra érkező csapatokat, pilótákat, nézőket.

Elemzők: problémákat okoz a kapacitáshiány az építőiparban

Vélemény - 2017-07-28

Az építőipar kapacitáshiányára és az ebből következő építkezési csúszásokra figyelmeztettek szakértők pénteken az első féléves lakásépítési adatok kapcsán, de továbbra is jelentős keresletre számítanak az ingatlanpiacon.

A KSH pénteken közölte: az első fél évében 5004 új lakás épült, ami 46,4 százalékos növekedés az egy évvel korábbihoz képest. Az adatok szerint a kiadott építési engedélyek és egyszerű bejelentések alapján építendő lakások száma 19 823 volt az év első hat hónapjában: ez 40,2 százalékos emelkedés a tavalyi év első fél évéhez viszonyítva.

Trump: a Libanonnak nyújtott amerikai segítség hozzájárul az Iszlám Állam elleni harchoz

Vélemény - 2017-07-26

A Libanonnak nyújtott segítség jelentősen hozzájárul az Iszlám Állam nevű terrorszervezet elleni harchoz - mondta Donald Trump amerikai elnök a libanoni miniszterelnökkel közösen tartott keddi sajtótájékoztatóján.


LMP: politikai leszámolás egyes iskolaigazgatók leváltása

Vélemény - 2017-07-21

Az LMP szerint a "legundorítóbb kommunista időket idézi" egyes iskolaigazgatók eltávolítása, amit az ellenzéki párt példátlan politikai leszámolásnak tart.

Kanász-Nagy Máté, az LMP ifjúsági szakszóvivője pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján az igazgatóválasztás rendszerének megváltoztatását szorgalmazta, miután felsorolta az általa visszásnak ítélt eseteket: a makóit, a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium ügyét, egy kecskeméti és a fővárosi, IX. kerületi esetet.

Úgy ítélte meg: mindezek közös jellemzője, hogy a tanári kar, a diákok és a szülők feje felett átnyúlva hozta meg a vezetőről szóló döntést a minisztérium. Megvárták a nyári szünetet, hogy eltávolítsák a rendszernek kellemetlen embereket, akik korábban szembementek a hivatalos oktatáspolitikával.

Ankara szerint elfogadhatatlan a letartóztatott német jogvédővel kapcsolatos berlini nyilatkozat

Vélemény - 2017-07-20

Elfogadhatatlannek nevezte a török külügyminisztérium csütörtöki közleményében a Peter Steudtner német emberi jogi aktivista július 18-ai isztambuli letartóztatásával kapcsolatos előző napi német külügyi nyilatkozatot.

Steudtneren kívül még öt másik jogvédőt is előzetes letartóztatásba helyeztek kedden Isztambulban, köztük az Amnesty International (AI) törökországi irodájának vezetőjét, Idil Esert. Az aktivistákat július 5-én állította elő a török rendőrség az isztambuli Nagy-szigeten (Büyükada) található egyik szállodában. Az AI állítása alapján a jogvédők éppen kiberbiztonsági és adatkezelési tréningen vettek részt.

MSZP: ne "fideszes kóklerek" szervezzék az egészségügyet

Vélemény - 2017-07-19

Az MSZP szerint az embereknek arra van szüksége, hogy professzionális szakemberek szervezzék meg az egészségügyet, ne pedig "fideszes kóklerek", akiknek csak az a célja, hogy túléljenek egy napot a sajtóban.Szakács László, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese sajtótájékoztatón azt mondta, a magyar egészségügy egy olyan beteg, akit nem gyógyítanak meg, csak kap egy ragtapaszt oda, ahol a legjobban vérzik.


cheap photo paper cheap photo paper online inkjet paper for photos best inkjet paper for photos inkjet photo paper inkjet photo paper online inkjet paper cheap inkjet paper

LMP: Magyarország megújulásához megújuló egészségügyre van szükség

Vélemény - 2017-07-14
cheap photo paper cheap photo paper online inkjet paper for photos best inkjet paper for photos inkjet photo paper inkjet photo paper online inkjet paper cheap inkjet paper

Az LMP szerint Magyarország megújulásához megújuló egészségügyre van szükség, ehhez jövőre 300 milliárd forintot csoportosítanának át. Ábrahám Júlia, az LMP országos elnökségi tagja pénteki budapesti sajtótájékoztatóján ismertette a párt Megújuló egészségügy című programjának néhány elemét. Eszerint fejleszteni kellene az alapellátást, rendezni a kórházak adósságát, korszerűsíteni a kórházak működését, és csökkenteni az ápolókra és az orvosokra nehezedő terheket.

LMP: a sukorói ügynél tízszer nagyobb ingatlanpanama Budapesten

Vélemény - 2017-07-13

Az LMP szerint a sukorói ügynél tízszer nagyobb, 10 milliárd forintos hűtlen kezelést felvető "ingatlanpanama" történt Budapesten, a IX. kerületben - közölte Hadházy Ákos, az ellenzéki párt társelnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A politikus szerint egy, a lágymányosi híd pesti hídfőjénél fekvő 15 hektáros területről van szó, amelyet a sukorói ingatlancsere ügyéhez hasonlóan miniszteri határozat alapján a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő vásárolt meg, de míg a sukorói ügyben 1 milliárd forintos kárról lehetett beszélni, addig itt 10 milliárd forint veszteség érhette az államot.

Elmondta: a vagyonkezelő 2012-ben egy fél hektáros területet 60 ezer forintos négyzetméter áron vásárolt meg, majd a 2014-ben 16,5 milliárd forintért vette meg a maradék területet birtokló céget, ami 120 ezer forintos négyzetméterenkénti árat jelent. Hozzátette: a megvásárolt kft. a mérlegadatok szerint ugyanakkor csak 6 milliárdos ingatlanvagyonról számolt be, vagyis legalább 10 milliárd forintos hűtlen kezelésről lehet szó. Közölte: az LMP jogászai szerint indokolt, hogy feljelentést tegyenek az ügyben.

Ismertetése szerint a kormány határozata szerint ezen a területen atlétikai stadiont akarnak építeni, ellentétben a korábbi tervekkel, amelyek lakások és irodák építéséről szóltak. Úgy vélte: ha a kormánynak szüksége volt erre a területre, akkor ezt jóval olcsóbban is megvásárolhatta volna.

cheap photo paper cheap photo paper online inkjet paper for photos best inkjet paper for photos inkjet photo paper inkjet photo paper online inkjet paper cheap inkjet paper

Ónodi-Szűcs: nem kell szja-t fizetni a háziorvosi praxis eladása után

Vélemény - 2017-07-12

- Jövő évtől nem kell megfizetni a személyi jövedelemadót azon praxisok eladása után, amelyeket öt évnél régebben szerzett meg a háziorvos - jelentette be az egészségügyért felelős államtitkár kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.

Ónodi-Szűcs Zoltán hozzátette: ezzel is szeretnék a generációváltás folyamatát gyorsítani és könnyebbé tenné.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza