Nem nálunk történt

Eredmények megjelenítése 61-től 80-ig 1678 találatból.

CNN: a Fehér Ház kérte az FBI-t, cáfolja meg a Trumpról és az oroszokról szóló híreket

A CNN amerikai hírtelevízió szerint a Fehér Ház azt kérte a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) igazgatójától, hogy cáfoljon meg a sajtóban megjelent minden olyan történetet, amely Trumpról és vélelmezett orosz kapcsolatairól szól.

A hírtelevízió szerint James Comey, az FBI igazgatója visszautasította a kérést.

Spanyolország-bíróság-ítélet Szabadlábon maradhat a spanyol király közpénzsikkasztás miatt elítélt sógora

A spanyol legfelsőbb bíróság jogerős ítéletéig szabadlábon maradhat Inaki Urdangarin, VI. Fülöp spanyol király sógora, akit a múlt hét héten több mint hatéves szabadságvesztésre ítéltek közpénzek elsikkasztása miatt - döntött a mallorcai bíróság szerdán.

A bíróság elutasította Pedro Horrach ügyész kezdeményezését, aki 200 ezer euró (61,5 millió forint) óvadékhoz kötötte volna, hogy Urdangarinnak ne kelljen azonnal börtönbe vonulnia.

Kanada 1200 jazidi menekültet fogad be

Kanada idén 1200 olyan jazidi menekültet fogad be, akiknek az Iszlám Állam nevű terrorszervezet miatt kellett elhagyniuk otthonaikat - jelentette be Ahmed Hussen kanadai bevándorlási miniszter helyi idő szerint kedden.

Hussen elmondta, hogy közülük 400-an már Kanadában vannak.

Április végétől vetítik Németországban a Stasi balatoni ügynökeiről készült kémfilmsorozatot

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

Április végén tartja a bemutatóját a német közszolgálati ZDF televízió a Honigfrauen címmel tavaly nyáron Magyarországon forgatott filmsorozatnak, amely az egykori NDK titkosügynökeinek Balatonnál játszódó kémtörténeteként kerül a nézők elé.

Nőtt az új autók eladása az európai piacon januárban

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

Januárban nőtt a forgalomba állított új személygépkocsik száma az európai autópiacon az egy évvel korábbihoz viszonyítva.

Az ACEA európai szakmai szövetség csütörtökön azt közölte, hogy az Európai Unióban januárban 1 millió 170 ezer 220 új személygépkocsit helyeztek üzembe, 10,2 százalékkal többet, mint egy évvel azelőtt.

Uzsorázás gyanúja miatt letartóztatták Nyírpilis polgármesterét

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

Uzsora-bűncselekmény gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírpilis polgármesterét a Mátészalkai Járásbíróság, a végzés nem jogerős.

Toma Attila, a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője az MTI-hez eljuttatott hétfői közleményében azt írta, az őrizetben lévő B. R. előzetes letartóztatását az elsőfokú bíróság tárgyalás-előkészítése során hozandó határozatáig, legfeljebb azonban 2017. március 10-ig rendelte el a járásbíróság nyomozási bírója.

Megkerültek a spanyol Goya-díj átadóünnepségéről ellopott ékszerek

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

Megkerült az a mintegy 30 ezer euró (9 millió forint) értékű ékszer, amelyet a múlt hétvégén loptak el a spanyol filmakadémia díjkiosztó gálája után az eseménynek helyt adó Madrid Marriott Auditorium Hotelből - közölte a spanyol sajtó rendőrségi forrásokra hivatkozva pénteken.

Az értesülések szerint az ékszertolvaj a gálaműsor világításért felelős cég egyik alkalmazottja volt, aki csütörtök este önként jelentkezett az egyik madridi rendőrkapitányságon és visszaadta az ellopott ékszereket.

A Wikipédia megtiltotta a Daily Mail brit lap forrásként való használatát

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

- A Wikipédia szerkesztői úgy döntöttek, hogy megtiltják a Daily Mail napilap forrásként való használatát weboldalaikon, és csak rendkívüli esetben fogadják el, mondván a brit lapkiadó csoport "általánosságban megbízhatatlan".

A szerkesztők a tilalmat azzal indokolták, hogy a brit napilap "közismerten nem ellenőrzi a tényeket, szenzációhajhász és puszta találgatásokat közöl".

A bíróság meghallgatta a Trump bevándorlási rendelete mellett és ellene felhozott érveket

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

Az illetékes San Franciscó-i fellebbviteli bíróság kedd este meghallgatta a Donald Trump elnök bevándorlást szigorító rendelete mellett és ellene felhozott érveket, de várhatóan csak napok múlva hozza meg ítéletét a vitatott elnöki rendelet végrehajtását egy hét után felfüggesztő szövetségi bírói döntés ügyében.

Harminc évi börtönre ítélték azt a férfit, aki tavaly ősszel felgyújtott egy floridai mecsetet

Harminc évig tartó börtönbüntetésre ítélték azt a férfit, aki tavaly ősszel Floridában felgyújtott egy mecsetet.

Az elkövető, a 32 éves Joseph Schreiber elismerte a bűncselekményt, és nem vitatta a súlyosságát. Írásos nyilatkozatában azt hangoztatta, hogy tettét nem gyűlölet motiválta, hanem aggodalom. Felszólította az amerikai muzulmán közösségeket, hogy "békéljenek meg Amerikával, békéljenek meg Izraellel, és hagyjanak fel a támadásokkal".

A gyújtogatásnak nem volt áldozata, sérülés sem történt.

Brexit - A brit nagyvállalatok többsége már érzi a negatív következményeket

A legnagyobb brit vállalatok zöme már érzi a Brexit negatív következményeit, és nagy többségük az üzleti környezet további romlására számít a hétfőn közzétett legfrissebb felmérés szerint.

Az Ipsos MORI közvélemény- és piackutató cég által a Financial Times című londoni üzleti napilap számára elvégzett vizsgálat az 500 legnagyobb tőkeértékű vállalat közül 114-re terjedt ki. A reprezentatív mintában szereplő vállalatvezetők 58 százaléka mondta azt, hogy a brit EU-tagságról tartott tavaly júniusi népszavazás eredménye máris negatív hatást gyakorol cégének üzletmenetére.

Holokauszt emléknap - Politico: a Fehér Ház elutasította a külügyminisztérium nyilatkozati javaslatát, és saját változatot publikált

- Politico című hírportál szerint vita alakult ki Washingtonban arról, hogy a Fehér Ház a Holokauszt Emléknapján miért nem a külügyminisztérium által előkészített közleményt adta ki.

A külügyi tárca meg nem nevezett forrásaira hivatkozva a Politico című lap csütörtökön azt írta, hogy a minisztérium kész közlemény-tervezetet küldött át a Fehér Háznak a Holokauszt Emléknapjára, ám a Fehér Ház saját változatot adott ki. A minisztériumi közleményben kiemeltetett a zsidóság szenvedése is, a Fehér Ház által kiadott közlemény viszont általában az emberi szenvedésről szólt és a zsidóságról egyáltalán nem ejtett szót.

Mérgező gáz belégzése miatt 12 embert vittek kórházba Nyíradonyból

Mérgező gáz belégzése miatt 12 embert vittek kórházba szerdán késő este Nyíradonyból - közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyeletese csütörtök reggel.

Ismeretlen eredetű szúrós szag miatt riasztották a tűzoltókat Nyíradonyba az Ady Endre utcába szerda este. A helyszínre harminc fővel vonultak ki nyíradonyi, debreceni, valamint a Szabolcs-Szatmár- Bereg megyei tűzoltók, s a helyszínen voltak a vízmű szakemberei is.

A tüntetések ellenére megjelent a román közlönyben a Btk. módosítása

Néhány órával elfogadása után, szerdára virradóra megjelent a román közlönyben a büntető törvénykönyvet (Btk.) és perrendtartást módosító sürgősségi kormányrendelet, annak ellenére, hogy a jogszabály gyors elfogadása ellen több mint tízezer ember tüntetett Románia nagyvárosaiban.

A rendelet a hivatali visszaélésre, hanyag kezelésre, érdekellentétre és bűnpártolásra vonatkozó cikkelyeknél enyhít a Btk. szigorán, az indoklás szerint azért, hogy a törvényt összhangba hozza az alkotmánybíróság korábbi döntéseivel.

Trump elnök azonnali hatállyal felmentette az ideiglenes igazságügyi minisztert

- Donald Trump amerikai elnök hétfő este azonnali hatállyal felmentette az ideiglenes igazságügyi minisztert, és helyette egy virginiai ügyészt bízott meg a feladatok átmeneti ellátásával. Dana Doente virginiai ügyész hétfő este már le is tette hivatali esküjét, azt követően, hogy Donald Trump felmentette Sally Yates ideiglenes igazságügyi minisztert.

Az amerikai elnök és a szaúdi uralkodó megállapodott a terrorizmus elleni közös küzdelemben

- Donald Trump amerikai elnök és Szalmán bin Abdel-Azíz, Szaúd-Arábia uralkodója vasárnap megállapodott abban, hogy erősítik a terrorizmus elleni közös küzdelmet és szorosabbra fűzik a katonai együttműködést.

Az amerikai elnök és a szaúdi uralkodó telefonon egyeztetett egymással, a Fehér Ház tájékoztatása szerint a beszélgetés több mint egy óráig tartott.

Elégedettek az életükkel a csehek

A cseh állampolgárok 78 százaléka elégedett saját és családja életével egy pénteken nyilvánosságra hozott felmérés szerint. Az életükkel elégedett csehek aránya utoljára 25 éve, a rendszerváltás utáni első években volt ilyen magas.

A STEM közvélemény-kutató intézet országos felmérése szerint a tavalyi évet a megkérdezettek 69 százaléka minősítette személyes szempontból sikeresnek, míg 53 százalék szerint 2016 sikeres volt az egész ország számára is.

Tavaly is rekordot döntött a vendégéjszakák száma az EU-ban

Tavaly ismét rekordot döntött a vendégéjszakák száma az Európai Unióban, dacára annak, hogy Franciaország és Nagy-Britannia turisztikai létesítményeit jóval kevesebben keresték fel az előző évhez képest - derült ki az EU statisztikai hivatala (Eurostat) által kedden közölt első becslésekből.

Az egy évvel korábbihoz képest 2,0 százalékkal, 2,8 milliárdra emelkedett a vendégéjszakák száma az unióban tavaly. Az emelkedés töretlen 2009 óta, ami elsősorban a külföldi turizmus folyamatos élénkülésének köszönhető.

Donald Trump meghívta Benjámin Netanjahu izraeli kormányfőt Washingtonba

Donald Trump meghívta Washingtonba Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnököt, a látogatásra várhatóan február elején kerül sor - közölte a Fehér Ház. Trump vasárnap délután telefonbeszélgetést folytatott az izraeli kormányfővel, s ennek során hívta meg őt az Egyesült Államokba.

A közlemény leszögezi: az elnök kiemelte, milyen fontosnak tartja az Izraellel folytatott katonai, hírszerzési és biztonságpolitikai együttműködést, amely tükrözi a két ország közötti "mély és megbonthatatlan partneri kapcsolatot".

Megkezdődött a francia baloldali előválasztás első fordulója

- Megkezdődött vasárnap reggel a francia baloldal államfőjelölt-állító előválasztásának első fordulója. A jövő vasárnapi második fordulóba a felmérések szerint a hét jelölt közül háromnak van esélye bejutni: Manuel Valls volt miniszterelnök mellett a tőle politikailag balra álló Benoit Hamon volt oktatási és Arnaud Montebourg volt gazdasági miniszternek.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.

A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út 18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza.