Programajánló

Eredmények megjelenítése 81-től 100-ig 348 találatból.

Egész nyáron Kultkikötő Balatonföldváron

Programajánló - 2013-07-19

Kern András koncertje és a Jadviga párnája című zenés színpadi játék szerepel pénteken és szombaton a Kultkikötő - Balatonföldvári Szabadtéri Színház műsorán, amelyen a színházi előadások és koncertek mellett filmek, stand-up produkciók és gyerekprogramok is megtalálhatóak.

Kezdődik a Campus Fesztivál Debrecenben

Programajánló - 2013-07-17
Különleges helyszínen startol szerdán délután az idei Campus Fesztivál a debreceni Nagyerdőben: a vidám park játékai között és az Oláh Gábor utcai sportcentrum pályáin lép fel a magyar könnyűzenei élvonal több együttese, köztük a Csík Zenekar, a Punnany Massif, a Tankcsapda és a Quimby - közölte Bakó Csaba sajtófőnök a nyitónapon

Állatokat költöztetnek át a Campus Fesztivál miatt

Programajánló - 2013-07-11

Állatok költöztetésével kezdődik az idei debreceni Campus Fesztivál: Kelet-Magyarország legnagyobb nyári buliját ugyanis idén - a korábbi helyszín, a Nagyerdei stadion rekonstrukciója miatt - a helyi állatkertben és a szomszédságában lévő Gyulai István atlétikai stadionban rendezik meg - közölték a szervezők csütörtökön sajtótájékoztatón.

Tiszacsegei halászlé fesztivál

Programajánló - 2013-06-30

Az idén rendezik meg hatodik alkalommal a csegei Tisza-parton a Tiszacsegei halászlé fesztivált július 6-án.A fesztivál központi eleme a szabadban főzött, több ezer adag - hagyományos és korhely - halászlé, amelyet a halászcsárda szakácsai készítenek, és egész nap féláron kínálják. Idén újdonságként a szabadban sült halat is megkóstolhatják az érdeklődők.

Múzeumok éjszakája - Megnyílik a látogatók előtt a debreceni Kenézy-villa

Programajánló - 2013-06-18

A debreceni szülész-nőgyógyász professzor, az egyetem korábbi rektora, Kenézy Gyula egykori villájában kialakított orvostörténeti gyűjtemény szombaton egész éjszaka fogadja az érdeklődőket.

    Az egyetemi aulában láthatóak lesznek a második világháborúban megsemmisült, de a tavalyi centenáriumi évre helyreállított ólomüveg ablakok, amelyeknek kalandos történetét filmvetítéssel mutatják be a szervezők.

Séta a kulisszák mögött - Uniós fejlesztések nyílt napja országszerte

Programajánló - 2013-06-13

Európai uniós fejlesztésből megvalósuló mintegy 60 jelentős beruházást tekinthetnek meg a látogatók szombaton, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) nyílt napján országszerte.

Múzeum+ - Szerelem a Galériában

Programajánló - 2013-02-12

A Magyar Nemzeti Galéria (MNG) gyűjteményének legszebb szerelmes témájú festményeivel, valamint a képek alkotóinak magánéletével ismerkedhetnek meg az intézmény csütörtöki Múzeum+ programjára látogatók, akiket a tárlatvezetések mellett beszélgetések, borkóstoló, táncbemutató és egyéb Valentin-napi programok várnak.

A Bükkben és Zemplénben is működnek a sífelvonók

Programajánló - 2013-02-09

Négy sífelvonó működik szombaton a bükki síparadicsomban, Bánkúton - tette közzé honlapján a síklub, és ugyancsak működnek a felvonók a sátoraljaújhelyi Zempléni Kalandparkban is.

   Az elmúlt napok havazásának köszönhetően 55-60 centiméteres hó borítja a bánkúti pályákat, a hőmérséklet szombat kora délelőtt mínusz 6 fok volt. A síklub szerint a pályák állapota kiváló.

Max Ernst-, Matisse- és Kokoschka-kiállítás várja idén Bécsben a múzeumlátogatókat

Programajánló - 2013-01-04

- Henri Matisse-, Oskar Kokoschka- és Max Ernst-kiállítással várják a múzeumlátogatókat idén Bécsben.

 Mintegy tíz éven át tartó felújítás után márciusban újra megnyílik a Művészettörténeti Múzeum (KHM) kincsestára, a Kunstkammer. Ismét látható lesz a Kunstkammer egyik legértékesebb darabja is: a Saliera néven ismert, 16. századi díszes arany sótartó, Benvenuto Cellini ötvösmester munkája.

Holnap is halnap

Programajánló - 2012-12-22
Az ebben az esztendőben első ízben kétnaposra bővült VII. Debreceni karácsonyi halnapok alkalmából  Pajna Zoltán alpolgármester, Lupsán Róbert, a Hortobágyi Halgazdaság Zrt. vezérigazgatója, valamint Barabás Zoltán, a Fanny-Line Kft. ügyvezetője tartott sajtótájékoztatót.

MNG Extra: középpontban Benczúr Gyula

Programajánló - 2012-12-01

- Benczúr Gyula 19. századi magyar festőóriás munkássága áll a Magyar Nemzeti Galéria (MNG) december 7-i MNG Extra programjának középpontjában; a rendezvény vendége ezúttal a villányi Jackfall Bormanufaktúra és a Szamos Marcipán lesz.

Műgyűjtők éjszakája tárlatvezetésekkel és ékszerbemutatókkal

Programajánló - 2012-11-26

- Kiállításmegnyitók, tárlatvezetések, szocreál zenés party, ékszer és iparművészeti bemutatók is várják az érdeklődőket csütörtökön a Műgyűjtők éjszakáján a budapesti Falk Miksa utcában.

 A Haas Galériában ezen az estén zár Litkey György (1907-1975) festőművész emlékkiállítása, amelyet az érdeklődők 19 és 21 órakor ifjabb Straub Dezső zenés improvizációi mellett tekinthetnek meg.

„Az energetika jövője – A jövő energetikája”

Programajánló - 2012-09-25

Az idén 10. alkalommal rendezi meg a V-Trade Kiállítások Kft. az ETE Hajdú-Bihar Megyei csoportja és a MTESZ együttműködésével az ENERGOexpo Nemzetközi Energetikai Szakkiállítást és Konferenciát 2012. szeptember 25 – 27. között a Debreceni Kölcsey Konferencia Központban. A 3 napos rendezvényen 21 cég közel 500 nm-en várja az energetika iránt érdeklődő látogatókat, a konferencián pedig közel 80 előadást hallgathatnak meg.

Kerékpáros programok az Európai Autómentes Nap jegyében

Programajánló - 2012-09-21

Az Európai Mobilitási Hét (szeptember 16-22.) és az Európai Autómentes Nap (szeptember 22.) jegyében kerékpáros programok lesznek szeptember 23-án – vasárnap 9-13 óra között a Déri téren. Az eseményen való részvétel mindenki számára nyitott és ingyenes. A kerékpáros ügyességi versenyeken minden regisztráló induló a saját felelősségére vehet részt, s számukra ajánlott a kerékpáros védőfelszerelések használata! 

Jubileumok és gálakoncertek októbertől áprilisig

Programajánló - 2012-09-20

Kobayashi Ken-Ichiro vendégszereplésével, az 50 éves Liszt Ferenc Kamarazenekar gálakoncertjével, Ránki Dezső és Klukon Edit zongora-kamarazenéjével, Mozart-esttel, az osztrák Lars Mlekusch szaxofonművész fellépésével és különleges szilveszteri műsorral egyaránt készül a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar az áprilisig tartó hangversenysorozataiban.

A 43. Debreceni Virágkarnevál szombati rendezvényei

Programajánló - 2012-08-18

Nagyerdő, Békás-tó

 Hazai és Cseh Kézműves Sörök Fesztiválja

15.00–21.00        Švejk Band (Csehország)

17.00–17.45        Körösi Gyöngyszemek Hagyományőrző Roma Táncegyüttes (Komádi)

18.00–19.00        Feeling Fantasy Táncegyüttes és a Derecskei Fúvószenekar latin estje

22.00 -     Best of Jiři Menzel – Hóvirágünnep (1984)

Családias hangulatú a 22. Művészetek Völgye

Programajánló - 2012-07-30

 Megvalósult a szervezők elképzelése: sikerült visszatérni a kezdetekhez és ismét családias, bensőséges hangulatúvá tenni a Művészetek Völgyét.

 

    A hétvégén szélsőséges időjárás tette próbára a völgylátogatókat: míg szombaton rekkenő hőségben szinte lépni sem lehetett az Eger patak (amelyet a helyiek Sédnek hívnak) közvetlen partján.

Születésnapokkal nyitott a Campus Fesztivál

Programajánló - 2012-07-26

Tegnap a 0-ik napi programokkal indult el az ötödik Campus Fesztivál, és a Debreceni Egyetem sportpályáin a negyedik Campus Olimpia. Miközben az utolsó simításokat végezték a Nagyszínpadon, a bejáratok, és a jegypénztárak időben megnyitottak, így több száz fesztiválozó már a kora délutáni órákban várhatta a 16 órától kezdődő programokat.

Kezdődik a Campus Fesztivál

Programajánló - 2012-07-25

 Olimpia, Finn rocker-csellisták és magyar legendák - többek közt ezt kínálja a július 25-én kezdődő Campus Fesztivál, amelynek idén is a debreceni Nagyerdő ad otthont. Kelet-Magyarország legnagyobb nyári bulijára évről évre többen látogatnak ki, tavaly csaknem ötvenezren fesztiváloztak a négy nap alatt.

London 2012 - A műsor: július 25., 26., 27.

Programajánló - 2012-07-24

A XXX. nyári olimpia megnyitó ünnepségére pénteken kerül sor, de a versenyek, pontosabban a labdarúgótorna mérkőzései már két nappal korábban, szerdán elkezdődnek.

 A londoni játékok műsora a magyarokkal:

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű replica watches földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.

A terület bármilyen csendes sport, omega replica vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza