Programajánló

Eredmények megjelenítése 81-től 100-ig 362 találatból.

Egy hónappal tovább látható az Iparművészeti Múzeum Lechner-kiállítása

Programajánló - 2015-05-22

Négy héttel meghosszabbítja Lechner, az alkotó géniusz című tárlatának nyitva tartását az Iparművészeti Múzeum (IMM), a szecessziós palota tervezője előtt tisztelgő kiállítás így június 28-ig lesz látogatható.

  Az intézmény a nagy érdeklődésre és a Múzeumok éjszakájának közönségére való tekintettel, a kölcsönzött műtárgyakat kezelő intézmények hozzájárulásával döntött a tárlat meghosszabbításáról.

Könyvfesztivál - Harmincegy helyszín kapcsolódik a Kis Könyves Éj sorozathoz

Programajánló - 2015-04-24

Húsz budapesti és kilenc vidéki könyvesbolt, nyolc kulturális intézet, több civil szervezet és sétaszervező társulás részvételével összesen 31 helyszín kínál színes könyves programot pénteken késő délutántól éjfélig a Kis Könyves Éj sorozatban a 22. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválhoz kapcsolódva.

A 15 éves Abrakazabra zenekar sztárvendégekkel ünnepel Debrecenben

Programajánló - 2014-10-15

Sztárvendégekkel ünnepli 15. születésnapját az Abrakazabra zenekar november 13-án a debreceni Főnix Csarnokban. A fellépők között lesz mások mellett Charlie, Demjén Ferenc, Balázs Fecó, Somló Tamás, Karácsony János, Keresztes Ildikó és Tóth Vera.

Aquaprofit-Polgár Sakkfesztivál szombaton a Művészetek Palotájában

Programajánló - 2014-10-03

Szombaton lesz az Aquaprofit-Polgár Sakkfesztivál a Művészetek Palotájában; a női világranglistát több mint 25 éve vezető Polgár Judit neve által fémjelzett esemény világviszonylatban is egyedülálló.

  A 8. sakkfesztivál egész napos családi szórakozást kínál. A gyerekeket az óriás méretben megépített sakkpalota,  a 3D-interaktív táblás sakkoktatás, vetélkedők, kézműves mesterségek bemutatkozása, ovis foglalkozások és sakk mese várja .

Papp László alpolgármester szerint  Debrecen legszebb arcát mutatja augusztus 20-án

Programajánló - 2014-08-14

- Debrecen a legszebb arcát mutatja augusztus 20-án, a 45. virágkarneválon: a Nagyerdő szebb, mint valaha - utalt a programok felújított helyszínére Papp László, a város alpolgármestere csütörtökön, a karnevál nemzetközi sajtótájékoztatóján.Hozzátette: a Nagyerdei Stadion, a Nagyerdei Szabadtéri Színpad és a ködszínház új, illetve megújult helyszínei méltó környezetet jelentenek az ország immár legnagyobb turisztikai fesztiváljának.

Színházak éjszakája szeptemberben

Programajánló - 2014-08-12

Az idén szeptember 20-án rendezik meg Budapesten a Színházak éjszakáját, amelynek alkalmával egy jeggyel 27 színház mintegy 300 programja közül választhatnak az érdeklődők.

 

    Harmadik alkalommal rendezik meg a Színházak éjszakáját, amelyet az idén tavasz helyett ősszel, több színház részvételével tartanak meg szeptember 20-án déltől hajnali 2 óráig.

Karneváléji gálaműsorral bővül a debreceni virágkarnevál programsorozata

Programajánló - 2014-08-04

- Új produkcióval bővül augusztus 20-án a debreceni virágkarnevál programsorozata: Sztárok és szirmok címmel rendeznek karneváléji gálaműsort 1450 fellépővel az új Nagyerdei Stadionban - jelentette be a Főnix Rendezvényszervező Kft. ügyvezető igazgatója hétfőn, a helyszínen tartott sajtótájékoztatón.

 Fesztivál a NAV-val: idén is önálló pavilonban a Campuson

Programajánló - 2014-07-17

Önálló pavilonnal, változatos kulturális és adózástörténeti programokkal idén is részt vesz a Campus Fesztiválon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Az Észak-alföldi régió legnagyobb nyári szabadtéri fesztiválján, július 24-től 27-ig, rögtönzött adótanácsadással és váminformációs szolgálattal, színes bemutatókkal várja a NAV a fesztiválozókat.

Omega- és Scorpions-koncert - Kóbor János a közös fellépésről

Programajánló - 2014-05-30
Csaknem négy évtizede kötött barátságot egymással az Omega együttes és a hard rock német sztárzenekara, a Scorpions. Június 16-án a Hősök terén az ingyenes Szabadságkoncert jegyében mindkét csapat fellép.

Áramárverés ismét! - február 21-én

Programajánló - 2014-02-20

Idén harmadik alkalommal rendeznek áramárverést az  ENERGOexpo-n, amelyen a szervezők lehetőséget kínálnak a fogyasztóknak és az energiakereskedőknek a megismerkedésre, kapcsolatok kiépítésére. At áramárverés előtt és után az érdeklődők  a kereskedőktől kérdezhetnek, akik tanácsokat adnak az érdeklődő cégeknek.

Caravaggiótól Canalettóig: megnyílt a Szépművészeti kiállítása

Programajánló - 2013-11-03

- Évtizedek óta nem látott gazdagsággal, 102 mester 140 remekművén keresztül tekinti át az olasz barokk és rokokó festészetét a Szépművészeti Múzeum Caravaggiótól Canalettóig címmel megnyílt kiállítása. A világ egyik legkurrensebb kiállítása látható mától a Szépművészetiben, az olasz barokkot ilyen mélységben utoljára egy 1922-es firenzei tárlat mutatta be - emlékeztetett a kiállítás megnyitóján Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere.

15 éves a Trafó – Kortárs Művészetek Háza

Programajánló - 2013-10-20

Megalapításának 15. évfordulóját ünnepli a Trafó – Kortárs Művészetek Háza, amely az eseményre születésnapi programsorozattal készül. A keddi rendezvényen az elmúlt időszak fellépőit, színházi, zenei, cirkuszi és táncprodukciókat láthat a közönség.

Múzeumok őszi fesztiválja - 1500 program 170 intézményben

Programajánló - 2013-09-26

Az ország 93 településének 170 múzeumában 1515 program várja a látogatókat a 8. Múzeumok őszi fesztiválján szeptember 30-tól egy hónapon át.Először 2006-ban rendezték meg a fesztivált azzal a szándékkal, hogy a Múzeumok majálisával és Múzeumok éjszakájával együtt megerősítsék a hazai közgyűjtemények társadalmi beágyazottságát - emlékeztetett a rendezvény csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján a kultúráért felelős helyettes államtitkár.

Debreceni Ősz: népművészeti programok a középpontban

Programajánló - 2013-09-26

A Főnix Csarnokot egész napos népművészeti rendezvényekkel megtöltő Cívis cuháréval, a Csík Zenekar 25 éves jubileumi koncertjével és több tucat más programmal várja a közönséget az idei Debreceni Ősz. A rendezvénysorozat ezúttal is a népi hagyományok és a nemzeti jelentőségű évfordulók köré szerveződik: lesznek a szüreti mustrát felelevenítő programok, megemlékezések az október 6-i nemzeti gyásznapon, valamint halottak napja és mindenszentek alkalmából - mondta Bódor Edit, a Főnix Rendezvényszervező Kft. ügyvezetője a csütörtöki sajtótájékoztatón.

Egész nyáron Kultkikötő Balatonföldváron

Programajánló - 2013-07-19

Kern András koncertje és a Jadviga párnája című zenés színpadi játék szerepel pénteken és szombaton a Kultkikötő - Balatonföldvári Szabadtéri Színház műsorán, amelyen a színházi előadások és koncertek mellett filmek, stand-up produkciók és gyerekprogramok is megtalálhatóak.

Kezdődik a Campus Fesztivál Debrecenben

Programajánló - 2013-07-17
Különleges helyszínen startol szerdán délután az idei Campus Fesztivál a debreceni Nagyerdőben: a vidám park játékai között és az Oláh Gábor utcai sportcentrum pályáin lép fel a magyar könnyűzenei élvonal több együttese, köztük a Csík Zenekar, a Punnany Massif, a Tankcsapda és a Quimby - közölte Bakó Csaba sajtófőnök a nyitónapon

Állatokat költöztetnek át a Campus Fesztivál miatt

Programajánló - 2013-07-11

Állatok költöztetésével kezdődik az idei debreceni Campus Fesztivál: Kelet-Magyarország legnagyobb nyári buliját ugyanis idén - a korábbi helyszín, a Nagyerdei stadion rekonstrukciója miatt - a helyi állatkertben és a szomszédságában lévő Gyulai István atlétikai stadionban rendezik meg - közölték a szervezők csütörtökön sajtótájékoztatón.

Tiszacsegei halászlé fesztivál

Programajánló - 2013-06-30

Az idén rendezik meg hatodik alkalommal a csegei Tisza-parton a Tiszacsegei halászlé fesztivált július 6-án.A fesztivál központi eleme a szabadban főzött, több ezer adag - hagyományos és korhely - halászlé, amelyet a halászcsárda szakácsai készítenek, és egész nap féláron kínálják. Idén újdonságként a szabadban sült halat is megkóstolhatják az érdeklődők.

Múzeumok éjszakája - Megnyílik a látogatók előtt a debreceni Kenézy-villa

Programajánló - 2013-06-18

A debreceni szülész-nőgyógyász professzor, az egyetem korábbi rektora, Kenézy Gyula egykori villájában kialakított orvostörténeti gyűjtemény szombaton egész éjszaka fogadja az érdeklődőket.

    Az egyetemi aulában láthatóak lesznek a második világháborúban megsemmisült, de a tavalyi centenáriumi évre helyreállított ólomüveg ablakok, amelyeknek kalandos történetét filmvetítéssel mutatják be a szervezők.

Séta a kulisszák mögött - Uniós fejlesztések nyílt napja országszerte

Programajánló - 2013-06-13

Európai uniós fejlesztésből megvalósuló mintegy 60 jelentős beruházást tekinthetnek meg a látogatók szombaton, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) nyílt napján országszerte.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza