Szó szerint idézve

Eredmények megjelenítése 2041-től 2052-ig 2052 találatból.

A ciklus utolsó megyei közgyűlése

Cikluszáró ülését tartotta a megyei közgyűlés a Megyeháza Árpád termében. Egyebek mellett beszámoló hangzott el az elmúlt 4 év munkájáról.  

Műtétre várva!

Legyen már egyszer egy pártvezető őszinte: mondja ki: "Eddig jobban éltünk, mint ahogyan dolgozunk, ezentúl jobban és többet kell dolgoznunk és rosszabbul fogunk élni."

FELHÍVÁS A MAGYAR JOBBOLDALHOZ, A FIDESZ, A KDNP ÉS AZ MDF FRAKCIÓVEZETŐJÉHEZ  

 Tisztelt Frakcióvezető Urak!

A Magyar Demokrata Fórum egyetért a köztársasági elnök úrral abban, hogy a magyar demokratikus politika a rendszerváltás óta nem látott mély válságba került. Mély bizalmi válság van.

Dávid Ibolya: Orbán Viktor a mai délutánon élete egyik legfelelőtlenebb nyilatkozatát tette

Dávid Ibolya, a Magyar Demokrata Fórum elnöke a Fidesz elnökének megnyilvánulása kapcsán az alábbi közleményt bocsátotta ki:

 

A FIDESZ ELNÖKSÉGÉNEK FELHÍVÁSA

    A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség mindent megtesz annak érdekében, hogy alkotmányos eszközökkel elérjük a kormány távozását. A Fidesz szolidaritást vállal a most is az utcán tiltakozó, a kormány távozását kérő elkeseredett emberekkel.

Debrecenben csak az MSZP folytat programközpontú kampányt

A Debrecen Televízió szeptember 14-i Napszemle c. műsorában Papp László és Halász János azt állították, hogy az MSZP ahelyett, hogy saját programját ismertetné, csak politikai ellenfelét mocskolja be kampányában.

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium közleménye

Szeptember 8-a az UNESCO 1965-ben meghozott döntése óta az Írástudatlanság Elleni Küzdelem Nemzetközi Napja. Magyarországon ma már a fiatalok megtanulnak írni, olvasni és számolni, de a nemzetközi felmérések azt bizonyítják, hogy sok esetben nem képesek használni ezeket a képességeket.

MÚOSZ: tartsák tiszteletben az újságírók szerzői jogait

 A MÚOSZ jogi képviseletet ajánl mindazoknak az újságíróknak és fotósoknak, akiket munkáltatóik, megbízóik a szerzői jog szellemét sértő módon foglalkoztatnak

A Magyar Orvosi Kamara nyilatkozata a traumatológusok által megindított érdekérvényesítési akció kapcsán

A Magyar Orvosi Kamara támogatja a traumatológusok kezdeményezése alapján, a törvénytelen és mértéktelen túlmunka megtagadása kapcsán kibontakozó mozgalmat.

Dr. Oláh Lajos levele Rácz Róbertnek

Az alábbiakban szó szerint közöljük azt a levelet, amelyet szeptember 4-én küldött dr. Oláh Lajos, az MSZP megyei elnöke Rácz Róbertnek, a FIDESZ-MPSZ regionális igazgatójának.

Sajtóközlemény: Igazságosabb közteherviselés szeptembertől

Igazságosabbá válik a teherviselés a szolidaritási adó és a kamatadó bevezetésével, valamint emelkedik a középső áfa-kulcs. Többek között ezek azok a változások, amelyek az Új Egyensúly program részeként szeptemberben lépnek életbe

A Cívis Kurír a civil kurázsi lapja DebrecenbenAz MSZP sajtóközleménye

Sajtótájékoztatón mutatta be Dr. Bazsa György, az MSZP debreceni polgármesterjelöltje a Cívis Kurír nevű városi közéleti lap legfrissebb számát. Míg a Fidesz kampánykiadványa a hivatalos városházi propaganda monoton megismétlése, addig a Cívis Kurír gondolatébresztő, a jelenlegi városvezetés antidemokratikus gyakorlatát megkérdőjelező, a debreceni politikai terror ellen kiálló lap.