...kontra

Eredmények megjelenítése 1661-től 1666-ig 1666 találatból.

A demokrácia megcsúfolása

...kontra - 2007-02-24

Herman István, a polgári frakció elnökjelöltje a demokrácia megcsúfolásának nevezte a történteket. Mint mondta, derült égből villámcsapásként érte a képviselői döntés.

 Orbán Viktor: a kormány maradjon távol március 15-től

...kontra - 2007-02-23

Orbán Viktor arra szólította fel a kormányt, hogy maradjon távol március 15-től - a Fidesz elnöke a Hír Televíziónak adott csütörtöki interjújában arról is beszélt, hogy a kabinet áll a félelemkeltő akciók mögött.

Fidesz: Brüsszelt érdeklik a tavaly őszi események

...kontra - 2007-02-22

Az emberi jogi bizottság fideszes elnöke szerint Franco Frattini jogi és igazságügyi biztos magyarországi látogatásán egyértelműen kiderült, hogy Brüsszelt érdeklik a tavaly őszi budapesti események.

Nem lesz működésképtelen az MNB

...kontra - 2007-02-20

A Magyar Nemzeti Bank igazgatósága négy fő alá csökkenésének nem várható követekezménye a működésképtelenség, válaszolta a pénzügyminiszter a Parlamentben Varga Mihály ellenzéki képviselőnek.

 A Jobbik Szodoma-díjat adományozott Hankó Faragó Miklósnak

...kontra - 2007-02-19

A Jobbik Magyarországért Mozgalom tiltakozik, és elutasítja az általa szélsőségesnek nevezett SDZSZ javaslatot, amelynek értelmében megfogalmazásuk szerint "bizonyos esetekben legális lenne 14 éven felüli gyermekekről pornográf felvételeket készíteni, illetve nem lenne bűncselekmény azok birtoklása" - áll a mozgalom közleményében, amelyet MTI-nek vasárnap juttatott el.