Vélemény

Eredmények megjelenítése 1681-től 1700-ig 1768 találatból.

 Az Őrségi Nemzeti Park megmentéséért

Vélemény - 2007-01-08

A Kerekerdő Alapítvány kezdeményezésére 80 civil szervezet tiltakozik az Őrségi Nemzeti Park Igazgatóságának megszüntetése ellen, erről szóló levelüket a köztársasági elnöknek, az Országgyűlés elnökének, a kormány tagjainak, és valamennyi országgyűlési képviselőnek elküldték.

Az Egészségügyi bizottság rendkívüli ülését kezdeményezi a Fidesz

Vélemény - 2007-01-05

Mára beigazolódott, hogy amit egészségügyi reformnak neveznek, az nem más, mint káosz. A Fidesz az Egészségügyi bizottság rendkívüli összehívását, valamint rendszeres ülésezését kezdeményezi.

2007. január elsejével nagyon sok változás kezdődött az egészségügyben. Mára beigazolódott, hogy amit egészségügyi reformnak neveznek, az nem más, mint káosz, ez pedig nagyon sok veszélyt hordoz magában - fogalmazott sajtótájékoztatóján Mikola István.

A Kormányszóvivői Iroda reakciója Szijjártó Péter állításaira

Vélemény - 2007-01-04

Szijjártó Péter nem ismeri az európai uniós fejlesztési források felhasználásának brüsszeli szabályait, ráadásul a Fidesz szóvivője több esetben is valótlanságokat állít az Új Magyarország Fejlesztési Tervvel kapcsolatban.

Király Gáborról lemondott a Crystal Palace

Vélemény - 2007-01-04

A másodosztályú klub menedzsere engedélyt adott a kapusnak, hogy kapuba álljon az Aston Villa FA-kupa meccsén.

Kóka János: 2007-ben cél a közlekedési reform és az energiapiac nyitása

Vélemény - 2007-01-03

A Gazdasági és Közlekedési Minisztériumban 2007-ben folytatódnak a reformok. A három legfontosabb feladat a közösségi közlekedés megújítása, az energiapiac liberalizációja és az, hogy a vállalkozások elöl ellapátoljuk a felesleges adminisztrációs akadályokat. Az ország előtt nincs más út, csak a reformoké – emelte ki a tárca vezetője.

Ne a benzinkutak és a hipermarketek, hanem csak a patikák mentesüljenek az adófizetés alól!

Vélemény - 2007-01-02
  Az idei évi költségvetés rendkívül nehéz helyzetbe hozza az önkormányzatokat. A büdzsé megszavazásával ugyanis a kormánypárti képviselők jelentős forrásokat vontak el a helyhatóságoktól, így a bezárás szélére sodorták az iskolák, kórházak, szociális és kulturális intézmények egy jelentős részét.

Közigazgatási hivatalok: alaptalan Fidesz-vádak

Vélemény - 2007-01-01

Okos ember tanul más hibájából, Répássy Róbert viszont a sajátjából sem. A Fidesz frakcióvezető-helyettesének december 30-i sajtótájékoztatója azt bizonyítja, hogy ha a parlamentben munka helyett inkább demonstratív kivonulásokkal foglalkoznak az ellenzéki képviselők, akkor előbb-utóbb azt sem tudják, mi történik a saját munkahelyükön

Kegyeletsértés Nyíregyházán?

Vélemény - 2006-12-30

A Magyarországi Munkáspárt 2006 alelnöke intézkedést kér Petrétei Jószef minisztertől, a Jobbik Magyarországért Mozgalom - Párt által elkövetett kegyeletsértés ügyében.

Rendkívüli országgyűlési bizottságot kezdeményez a Fidesz

Vélemény - 2006-12-29

A meghirdetett álláshelyek száma Magyarországon 38 ezer, míg a munkanélküleiké megközelíti a 390 ezret. Minden állásra tízen jelentkeznek átlagosan. A kormány eközben megnyitja a munkaerőpiacot.

Előnyt élveznek a megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató cégek a közbeszerzési eljárásoknál

Vélemény - 2006-12-27

Előnnyel indulhatnak majd a közbeszerzési eljárásokon azok a cégek, amelyek nagy számban foglalkoztatnak megváltozott munkaképességűeket. A kormány legutóbbi ülésén döntött az úgynevezett védett műhely kategória létrehozásáról, amellyel mintegy 30 ezer ember foglalkoztatásának biztonsága növekedhet.

Kuncze Gábor évzáró értékelése

Vélemény - 2006-12-24

A sikeres 2006-os évet maga mögött hagyó SZDSZ jövőre megújulással készül a 2010-es sikeres szereplésre - mondta Kuncze Gábor évértékelő sajtótájékoztatóján. A pártelnök szerint az év végére a szocialisták és konzervatívok is kezdik felismerni, hogy párbeszéd nélkül nem lehet valódi megoldásokat találni.

A Fővárosi Bíróság Büntető Kollégiumvezetőjének levele a Civil Jogász Bizottságnak

Vélemény - 2006-12-22

Dr. Völgyesi Miklós Úrnak

A Bizottság társelnöke

 

Dr. Morvai Krisztina asszonynak

A Bizottság társelnöke

 

Tisztelt Civil Jogász Bizottság!

 Egy verekedés apropóján

Vélemény - 2006-12-21

Megverte az autósokat az elsodort gyermek apja. Szerencsére csak könnyebben sérült meg az a 13 éves gyermek, akit egy autós lökött fel, miközben ő apjával kerékpározott Sükösd és Nemesnádudvar között. A feldühödött szülő a baleset után rátámadt az autósra és utasára.

Gyurcsány és Orbán bukását jósolja a Financial Times

Vélemény - 2006-12-20

Gyurcsány Ferencről és Orbán Viktorról, illetve a magyarországi belpolitikai helyzetről közölt elemzést Magyarország-mellékletében a Financial Times tekintélyes brit napilap. Az újság szerint mindketten túlzottan megosztóvá váltak ahhoz, hogy politikailag túléljék a következő három évet.

Akar pénzt keresni munka nélkül?

Vélemény - 2006-12-19

Két eset lehetséges: vagy az ember dolgozik a pénzéért, vagy a pénz(e) dolgozik az emberé(é)rt! Mindenki maga választja ki, melyik úton akar járni!.Akik a második utat választják, olvassák el az alábbi cikket:

Különleges döntések a debreceni közgyűlésen

Vélemény - 2006-12-18

A debreceni önkormányzat december 14-i ülésén "szokatlan" dolgok történtek. Egy szocialista képviselő elfogadta az interpellációjára adott polgármesteri választ. Mi már csak ilyenek is tudunk lenni. Egy másik szocialista képviselő nem fogadta el, a Fidesz frakció viszont - szokás szerint gondolkodás nélkül - igen. Ekkor történt a még szokatlanabb dolog.

Magyar Rektori Konferencia: tárgyalják újra az oktatók kizárásának ügyét!

Vélemény - 2006-12-15

A Magyar Rektori Konferencia Elnöksége elítéli, hogy a három tannyelvű kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetemen az oktatói testületből kizárták Hantz Péter és Kovács Lehel adjunktusokat azzal az indokkal, hogy magyar nyelvű feliratokat helyeztek el az egyetem épületében - áll a Magyar Rektori Konferencia közleményében.

A debreceni parkolási díjak emelése indokolatlan, mértéke brutális

Vélemény - 2006-12-14

Csedrik Katalin és Szathmári Károly, az MSZP önkormányzati képviselői, december 13-i sajtótájékoztatójukon ismertették az MSZP véleményét a debreceni önkormányzati ülés előterjesztéseiről.

MDF: egyre kisebb állami támogatást kap a fogyasztóvédelem

Vélemény - 2006-12-13

 A Magyar Demokrata Fórum szerint az Európai Unió és a közel félmilliárd európai fogyasztó joggal várja el a magyar kormánytól, hogy saját országa területén tartassa be a szigorú európai élelmiszer-egészségügyi, forgalmazási, tárolási és kereskedelmi szabályokat.

Kofi Annan élesen bírálja a Bush-kormányt búcsúbeszédében

Vélemény - 2006-12-12

Kofi Annan leköszönő ENSZ-főtitkár szerint a Bush-kormány az általa meghirdetett terrorellenes harc során erőszakkal kényszeríti akaratát más államokra, megsérti az emberi jogokat és széles körű nemzetközi támogatás nélkül indít katonai akciókat.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza