Szó szerint idézve

Eredmények megjelenítése 1481-től 1485-ig 1485 találatból.

MÚOSZ: tartsák tiszteletben az újságírók szerzői jogait

 A MÚOSZ jogi képviseletet ajánl mindazoknak az újságíróknak és fotósoknak, akiket munkáltatóik, megbízóik a szerzői jog szellemét sértő módon foglalkoztatnak

A Magyar Orvosi Kamara nyilatkozata a traumatológusok által megindított érdekérvényesítési akció kapcsán

A Magyar Orvosi Kamara támogatja a traumatológusok kezdeményezése alapján, a törvénytelen és mértéktelen túlmunka megtagadása kapcsán kibontakozó mozgalmat.

Dr. Oláh Lajos levele Rácz Róbertnek

Az alábbiakban szó szerint közöljük azt a levelet, amelyet szeptember 4-én küldött dr. Oláh Lajos, az MSZP megyei elnöke Rácz Róbertnek, a FIDESZ-MPSZ regionális igazgatójának.

Sajtóközlemény: Igazságosabb közteherviselés szeptembertől

Igazságosabbá válik a teherviselés a szolidaritási adó és a kamatadó bevezetésével, valamint emelkedik a középső áfa-kulcs. Többek között ezek azok a változások, amelyek az Új Egyensúly program részeként szeptemberben lépnek életbe

A Cívis Kurír a civil kurázsi lapja DebrecenbenAz MSZP sajtóközleménye

Sajtótájékoztatón mutatta be Dr. Bazsa György, az MSZP debreceni polgármesterjelöltje a Cívis Kurír nevű városi közéleti lap legfrissebb számát. Míg a Fidesz kampánykiadványa a hivatalos városházi propaganda monoton megismétlése, addig a Cívis Kurír gondolatébresztő, a jelenlegi városvezetés antidemokratikus gyakorlatát megkérdőjelező, a debreceni politikai terror ellen kiálló lap.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.

A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út 18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza.