Jegyzet

Eredmények megjelenítése 721-től 725-ig 725 találatból.

No comment

Jegyzet - 2006-06-21

Érdekes hírt adott közre a Népszava bizonyos hajdú-bihari nyomozásokról. Az érdeklődőknek elárulom, mai helyi híreink között szó szerint olvasható a napilap online kiadásának híre.

Operáció előtt

Jegyzet - 2006-06-20

Az „orvosok” kimondták, amit régóta tudtunk: a baj, a bajokat csak műtéttel lehet orvosolni. Szerintük van egy újfajta terápia, ami Új egyensúlyba hozza szervezetünket.

Nem kell félni, nem fog fájni!" – mondta a kinevezett, megválasztott fődoktor, és egyből azt érezhettük, hogy ezzel a kijelentéssel bagatellizálja a problémát, márpedig ez az ő szájából nem jó stratégia.

Műtétre várva!

Jegyzet - 2006-06-10

Legyen már egyszer egy pártvezető őszinte, és mondja ki: "Eddig jobban éltünk, mint ahogyan dolgozunk, ezentúl jobban és többet kell dolgoznunk és rosszabbul fogunk élni."

A rendőrnek mindent szabad?

Jegyzet - 2006-06-07

Vajon melyik rendőri vezető gondolja úgy, hogy a futballhuligánok megfékezése ürügyén a rendőrnek joga van a munkáját közterületen végző fotóriportert megverni? A jogilag nemlétező „műveleti területen” belül az orvosokat, mentősöket is szabad ütlegelni?

Jegyzet: az eltávozók felelősségéről

Jegyzet - 2006-06-07

Egyáltalán nem szokatlan közjáték szenvedő alanyai a megye lakosai. Saját bőrükön érezhetik, mi történik akkor, ha egy párt „megosztott”. Nevezetesen az MSZP. Nemcsak én látom így, a megyei önkormányzatban meghatározó szerepet betölteni képes MSZP megosztottságát írta le a minapi közleményében Gadus István, az SZDSZ megyei elnöke is.